+355 69 5575221 - Transporti FALAS per porosi mbi 6000 Lekë(Brënda Shqipërisë)

Rregullat e faqes

 
Hapur 24 orë

Permes ilcammino.al, ju keni mundësinë të bëni blerje gjatë gjithë kohës
SI TE BLEJME ?

Të blesh online është shumë e thjeshtë

  1. Zgjidhni nëpërmjet kategorive artikujt e dyqanit tonë, si p.sh ÇIZME, KEPUCE, VESHJE etj.
  2. Zgjidhni porduktin që ju intereson dhe vetëm me një klik ju do të keni mundësi të mësoni më shumë rreth tyre. Shikoni foto të produkteve duke i zmadhuar ato, detaje të tjera specifike, vlefshmërinë, ngjyrat, masat, çmimet dhe përshtypjet e përdoruesve të tjerë të faqes rreth atij produkti.
  3. Zgjidheni produktin duke e shtuar atë në shportën tuaj të blerjeve virtuale “SHTO NË SHPORTË”. Më pas ju mund të vazhdoni të zgjidhni produkte të tjera, të vlerësoni ngarkesën apo të proçedoni me kryerjen e porosisë në ‘VAZHDO ME POROSINË’.
  4. Aplikoni kuponin nëse aplikohet një i tillë.
  5. Mjafton të plotësoni te dhënat, të lini shënimet tuaja për porosinë (nëse keni) dhe në fund klikoni ‘KONFIRMO POROSINË’.
  6. Ju do të njoftoheni me një email për pranimin e porosisë nga ilcammino.al.
  7. Kthimi dhe ndërrimi i produkteve është i mundur në faqen tonë, brënda një afati të caktuar prej 7 ditësh, bazuar në disa kritere.
  8. Transporti kryhet nga posta private, dhe brenda 48 orëve nis shpërndarja e porosive.
  9. Pagesa është CASH në momentin e marrjes së porosisë.
  10. Për çdo paqartësi, na kontaktoni nëpërmjet aplikacionit të chatit (bisedës), që ndodhet në faqe, nëpërmjet numrave të telefonit që janë të publikuara në faqe ose dhe direkt në faqen facebook “Il cammino Albania online Shop”